SNEL SAMENSTELLEN | Slinger 5 figuren

Artikel 3 van 48
€ 34,95 (inclusief btw)

Stel je eigen unieke slinger samen met 5 figuurtjes.
De figuren zijn gemaakt van van 3 mm berkenplex. De figuurtjes worden aan de voorkant handgeschilderd, en blijven aan de achterkant onbehandeld.
Een slinger met 5 figuren neemt ongeveer 155 cm in beslag (horizontaal, verticaal is altijd iets minder lang). Uiteraard afhankelijk van het figuur. Bij 155 cm wordt uitgegaan van 5 figuren. Figuren als bloemetjes, hartjes, sterren, regenboogje, etc. nemen minder ruimte in beslag.

De formaten van de figuren staan aangegeven bij ieder figuur op de mix & match pagina van het figuur, maar om een indicatie te geven:
Formaat giraffe: 18x28 cm
Foraat T-rex: 39x26 cm
Formaat krab: 26x18 cm
Formaat koe: 22x26 cm
Formaat leeuw: 23x20 cm
Formaat hartje: 11,5x12 cm

De figuren kunnen op 2 verschillende manieren worden bevestigd; aan een koord (keuze uit 3 koorden) of aan een ketting. Bij een koord worden er 2 gaatjes in de figuurtjes gemaakt (voor horizontaal ophangen komen de gaatjes naast elkaar en bij verticaal ophangen onder elkaar). Bij een ketting wordt er 1 gaatje in de figuurtjes gemaakt en kan de slinger zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen. De figuren worden met speldjes vast gemaakt aan de ketting en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Wel is het geheel met een ketting zwaarder dan aan een koord. 
LET OP: indien je een slinger samenstelt met verspringende onderdelen (bijvoorbeeld lager hangende bloemen/sterren), dan kan dit niet aan een koord en dien je voor een ketting te kiezen.

© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel