​​

BETALEN

Alle genoemde prijzen in de webwinkel zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Zodra de betaling is ontvangen, wordt het product z.s.m. verzonden. Betalen kan op de volgende manieren:

  1. ​iDEAL (Nederland)
  2. Bancontact (België)
  3. SofortBanking
  4. Creditcard (+ 1,95% transactiekosten)
  5. Bankoverschrijving: Wanneer je kiest om het totaalbedrag zelf over te schrijven, kan dit naar onderstaande rekening:

IBAN: NL 60 INGB 0008 9860 87
T.a.v. Verslingerd aan Hout.nl

Voor buitenlandse klanten:
BIC:
 INGBNL2A

Graag het bestelnummer bij de overschrijving vermelden. Betalingen ontvangen wij over het algemeen binnen 24 uur, waarna het product wordt verstuurd.

 

VERZENDEN

Standaard verzending indien alle onderdelen van product voorradig: binnen 5-7 werkdagen. Er liggen geen grote voorraden van de complete producten klaar. Alles wordt op bestelling gemaakt. Heb je iets met spoed nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 
Wanneer een product helemaal niet voorradig is, staat dit aangegeven bij het product, inclusief de verwachtte levertijd. Het product kan wel worden besteld. We streven naar een levertijd van maximaal 14 dagen indien het product niet op voorraad is. Je kunt altijd even informeren naar de exacte verwachte levertijd.  

Alle producten worden met zorg verpakt. Toch kan het voorkomen dat tijdens het vervoer jouw product is beschadigd. Neem in dit geval binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op.

De producten worden verzonden met PostNL. Je ontvangt van PostNL een Track&Trace code, zodat je precies kunt zien wanneer je pakket wordt geleverd. We hebben geen invloed op de aflevering van de bestellingen via PostNL.

We houden de onderstaande tarieven aan.

Nederland:
Pakketpost: € 6,95 
Nederland brievenbuspakketje: € 4,25,-
Kleine naamslingertjes gaan in een bubbelplastic envelopje met de brievenbuspost mee, waarbij de kosten van een postzegel € 3,70 zijn (hierbij is er geen track & trace beschikbaar).
Bij bestellingen boven € 75,- betaal je geen verzendkosten.

België:
Pakket & brievenbuspost: € 8,50

Bij bestellingen boven de € 90,- betaal je geen verzendkosten.

Voor de overige landen worden de volgende tarieven gehanteerd:
Austria € 13,00
Denmark 
€ 14,75
Finland € 19,50
France € 11,50
Germany € 8,00
Italy € 12,00
Luxembourg € 12,00
Norway € 19,00
Spain € 10,00
Sweden € 19,50
Switzerland € 17,00
United Kingdom € 15,50

 

RETOURNEREN

Is het bestelde product niet helemaal zoals je had verwacht? Je hebt het recht jouw bestelling (met uitzondering van gepersonaliseerde producten) tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Retourneren gaat volgens de volgende stappen:

  1. Print het retourformulier uit en vul deze volledig in en stuur een mail naar info@verslingerdaanhout.nl dat je het product graag zou willen retourneren.
  2. Verpak de bestelling, het liefst in de originele verpakking, en voeg het retourformulier toe. Heb je de originele verpakking niet meer? Geen probleem, maar zorg ervoor dat het product met zorg wordt verpakt. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  3. Verstuur het pakket naar onderstaand adres. De kosten en het risico hiervoor zijn voor eigen rekening. We raden je daarom aan je zending met Track&Trace code te versturen waarbij het emailadres info@verslingerdaanhout.nl wordt opgegeven. Het is voor ons altijd handig om te weten dat een pakket retour komt. Mocht er onverhoopt niemand aanwezig zijn als PostNL het pakket komt langs brengen, gaat het pakket naar een pakketpunt. Indien we hier niet van op de hoogte zijn (aangezien PostNL niet meer met niet thuis briefjes werkt) kan het zijn dat het pakket niet wordt opgehaald en weer terug wordt gestuurd. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten!

Verslingerd aan Hout
Heerenweg 86
1768 BG Barsingerhorn

 4. Je krijgt van ons een e-mail zodra je retour is ontvangen. Het retourbedrag (aankoopbedrag incl. eventuele verzendkosten bij bestelling) wordt zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van het retour overgemaakt naar jouw bankrekening.

© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel