Navigatie

Bij Verslingerd aan Hout vinden we jouw privacy belangrijk. Er zijn situaties waarin jouw persoonsgegevens door ons worden verzameld. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee wordt gedaan.
Wij verwerken uitsluitend gegevens die nodig zijn voor onze dienstverlening en het verbeteren van onze dienstverlening. De gegevens worden nimmer aan derden ter beschikking gesteld, tenzij die betrokken zijn bij het uitvoeren van jouw bestelling.

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op het gebruik van de webshop (www.verslingerdaanhout.nl) en de daarop ontsloten dienstverlening.  In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan.
Indien je vragen of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, neem dan gerust contact met ons op:

info@verslingerdaanhout.nl | 06 55131154 | Heerenweg 86 | 1768 BG Barsingerhorn | BTW Nr.  NL187466166B01 |
KVK nr. 69427933 | Verslingerd aan Hout is onderdeel van CBW Online marketing

 

DOEL GEGEVENSVERWERKING

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Verslingerd aan Hout. Wij verzamelen uitsluitend gegevens ten behoeven van onze dienstverlening. Deze algemene doelen worden hieronder toegelicht.

  1. Contact opnemen: Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij via het contactformulier op de webshop contact opneemt met Verslingerd aan Hout. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens, zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn tijdens de verzending versleuteld en vindt plaats via een beveiligde verbinding met de webhost (SSL-certificaat). Deze gegevens zullen voor geen andere doeleinden worden gebruikt en worden verwijderd zodra de contactaanvraag is beëindigd of de order is afgerond.
  2. Order overeenkomst: Jouw gegevens zullen worden verzameld als jij een order plaatst bij Verslingerd aan Hout. Dit betreft je naam, e-mailadres, woonadres en telefoonnummer. Deze gegevens zijn nodig voor de facturatie en volledige uitvoering van de overeenkomst. Deze gegevens zullen voor geen andere doeleinden worden gebruikt. De gegevens die met partners worden gedeeld om de bestelling daadwerkelijk bij jou te kunnen leveren, staan hieronder expliciet vermeld. Volgens de wettelijke verplichting van de Belastingdienst, dienen deze gegevens 7 jaar na afhandeling te worden bewaard. Daarna zullen de gegevens worden verwijderd.
  3. Analytics: Wij verzamelen gegevens om de webshop te verbeteren. Dit gebeurd met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je bezoek aan de webshop of de specifieke pagina’s die je bezoekt. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

WIE ONTVANGT JOUW GEGEVENS?

Verslingerd aan hout zal jouw gegevens niet verstrekken aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de bedrijfsvoering of vanuit een wettelijke verplichting is vereist. Wij sluiten met deze partijen een verwerkersovereenkomst om jouw privacy optimaal te beschermen. Jouw gegevens zullen onder geen beding worden doorverkocht aan derden.

Partijen die betrokken zijn bij onze overeenkomst:

  1. Webwinkelsoftware & webhosting: MyOnlineStore B.V. (www.mijnwebwinkel.nl)
  2. E-mail verkeer: MyOnlineStore B.V.
  3. Payment processor: Mollie B.V.
  4. Verzending & Logistiek: MyParcel & PostNL
  5. Facturatie & Boekhouding: Silvis & Vos, Accountants en Belastingadviseurs

 

BEVEILIGING

Jouw gegevens worden alleen beheerd in bovengenoemde systemen en software. De toegang tot deze software zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.
Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze webshop beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de webshop van Verslingerd aan Hout.nl privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

 

JOUW RECHTEN

Je hebt de volgend rechten m.b.t. de gegevens die over jou worden verzameld:

  1. Inzage in gegevens: je hebt het recht om te allen tijde jouw gegevens op te vragen die door Verslingerd aan Hout worden bewaard en opgeslagen.
  2. Rectificatie op gegevens: Kloppen je gegevens niet? Of veranderen deze? Je hebt het recht om deze te rectificeren.
  3. Bezwaar gegevens: Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit persoonsgegevens, als je vindt dat Verslingerd aan Hout niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat. Via de volgende link kun je een klacht indienen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
  4. Overdracht van gegevens: Mocht jij je gegevens bij een andere aanbieder onder willen brengen, zal Verslingerd aan Hout jouw gegevens overdragen aan de andere partij.
  5. Wissen van gegevens: wil je niet langer dat jouw gegevens bij Verslingerd aan Hout zijn vastgelegd, dan heb jij het recht deze toestemming in te trekken. Dit kan gevolgen hebben voor de diensten die aan jou geleverd kunnen worden.

Het gebruik maken van deze rechten, kan via info@verslingerdaanhout.nl. Jouw verzoek zal zo spoedig mogelijk worden beoordeeld. Indien het voorkomt dat wij niet aan jouw verzoek kunnen voldoen, zal je op de hoogte worden gebracht waarom jouw verzoek wordt afgewezen.

 

COOKIES

Als je de webshop van Verslingerd aan Hout gebruikt, wordt er informatie over jouw gebruik op de webshop verzameld, door middel van cookies. Het fijne is dat deze informatie volledig anoniem is. Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses, zodat wij onze webshop nog beter kunnen maken. Er zijn twee soorten cookies op de webshop van Verslingerd aan Hout:

  1. Functionele cookies: Functionele cookies zijn nodig voor het goed laten werken van (delen van) onze webshop. Zonder deze cookies kan de webshop niet goed functioneren en kan het zijn dat je je bestelling niet kan afronden.
  2. Analytische cookies: de analytische cookies van Google Analytics zijn belangrijk voor ons. Zonder deze anonieme gegevens kunnen wij de webshop namelijk niet verbeteren. Google Analytics verstuurd de informatie van die cookie naar de servers van Google en toont ons vervolgens een rapport over de activiteiten op de webshop. Door gebruik te maken van onze webshop geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. Deze verwerking dient alleen bovenstaand omschreven doel.

Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser.

 

VERANDERINGEN

Zodra er wetswijzigingen of een wijziging plaatsvind omtrent onze webwinkel of één van onze samenwerkende partijen, wordt deze privacyverklaring aangepast.

Laatste update: 21 februari 2019

 

© 2018 - 2019 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Als je de webshop van Verslingerd aan Hout gebruikt, wordt er informatie over jouw gebruik op de webshop verzameld, door middel van cookies. Het fijne is dat deze informatie volledig anoniem is. Een cookie onthoudt alleen jouw voorkeuren en interesses, zodat wij onze webshop nog beter kunnen maken. Er zijn twee soorten cookies op de webshop van Verslingerd aan Hout: Functionele cookies: Functionele cookies zijn nodig voor het goed laten werken van (delen van) onze webshop. Zonder deze cookies kan de webshop niet goed functioneren en kan het zijn dat je je bestelling niet kan afronden. Analytische cookies: de analytische cookies van Google Analytics zijn belangrijk voor ons. Zonder deze anonieme gegevens kunnen wij de webshop namelijk niet verbeteren. Google Analytics verstuurd de informatie van die cookie naar de servers van Google en toont ons vervolgens een rapport over de activiteiten op de webshop. Door gebruik te maken van onze webshop geef je toestemming voor het verwerken van de informatie door Google. Deze verwerking dient alleen bovenstaand omschreven doel. Je kunt cookies uitschakelen en verwijderen via de browserinstellingen. Je vind dit bij de instellingen direct in je browser.