Welkom op mijn webshop en leuk om kennis te maken! Ik maak unieke producten voor de kleinste kinderen. Op zoek naar originele artikelen om de baby, kinder of speelkamer mee op te leuken? Wie weet vind je wat leuks in mijn collectie die met veel liefde, zorg en aandacht is samengesteld. De collectie wordt steeds verder aangevuld. Als eerste op de hoogte zijn van al het leuks dat nog komen gaat? Volg Verslingerd aan Hout dan op social media of neem regelmatig eens een kijkje in de webshop!

Over mij...

Ik ben Cora, woon in het prachtige Noord-Hollandse dorpje Barsingerhorn (zoek maar op ;)), samen met mijn man, 2 kindjes, onze kat en kippen. Al enkele jaren had ik de wens om iets creatievers te gaan doen qua werk, wat niet alleen achter de computer is. Maar eerst werd al mijn tijd en energie gestoken in de verbouwing van ons droomhuis en de komst van onze 2 kindjes. Halverwege 2017 begonnen de plannen eindelijk concreet te worden toen ik had besloten te gaan freelancen en minder te gaan werken om zo ook tijd te creeren om mijn eigen bedrijfje op te zetten. En tadaa... halverwege 2018 kan ik het lanceren en het resultaat mag er zijn, toch? Inmiddels is de webshop sinds 2020 een fulltime baan die ik met heel veel plezier doe!

Mijn kinderen zijn de perfecte proefpersonen voor mijn producten! De producten die ik maak zijn voornamelijk van hout. Ze zijn door mij ontworpen en alle bewerkingen doe ik zelf. Met uiterste zorg en aandacht zoek ik mijn materialen en leveranciers uit. Ik ben een pietje precies, dus niet alle producten halen uiteindelijk de webshop ;).

Veel plezier in de webshop! En bij vragen, opmerkingen of gewenste samenwerkingen, hoor ik graag van je.

Liefs,
Cora 

© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel