MOBIEL | Wiebel vlinder

Artikel 3 van 3
€ 42,50 (inclusief btw)

Wiebel vlinder, trek vlinder, vlinder mobiel, hoe hje het ook noemt, wat een leuke toevoeging aan de baby of peuter kamer!
Wanneer je aan het koordje trekt wiebelt de vlinder enkele keren heen en weer. 
De vlinder is gemaakt van 6 mm dik berkenhout. Het lijfje is van 3 lagen 6 mm. De vlinder kan zowel blanco als in kleur worden gemaakt.
Het gekleurde voorbeeld in de foto's heeft een zwart lijfje, roest bovenkant vleugel en roze onderkant vleugel.

Formaat vlinder:
Breedte van de vleugels: ca. 50 cm.
Lengte van het lijfje: ca. 22 cm

Hooge van het mobiel is meer dan 1 meter.
De vlinder hangt ongeveer 70 cm onder de balk.
De vlinder wordt in balans geleverd, de koordjes zijn zorgvuldig op maat gemaakt. Wil je de vlinder op een andere hoogte ophangen kun je de koordjes inkorten, maar is het wel van belang dat dit zorgvuldig wordt gedaan. Je kunt eventueel contact opnemen om te overleggen hoe dit het beste gedaan kan worden. Teveel inkorten kan niet, dit gaat ten koste van de beweging van de vlinder.

Het maken van de vlinder is vrij bewerkelijk. Hierdoor kan deze niet met spoed worden besteld en moet er rekening gehouden worden met de maximale verzendtijd van 5 werkdagen. 

LET OP! Het is een accessoire en niet geschikt om mee te spelen. Hang de mobiel buiten het directe bereik van kinderen en laat de kinderen alleen aan de mobiel trekken onder begeleiding van een volwassenen.

© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel