WANDLAMP | Game controller

Artikel 22 van 33
€ 52,95 (inclusief btw)

Game fans opgelet! Deze toffe houten game controller wandlamp is gemaakt van 6 mm berkenhout, met extra leuk effect door de knopjes met een extra laagje van 3 mm berkenhout.  De kleuren  zijn volledig naar wens samen te stellen.

Formaat controller: ca. 35 cm breed en 22,5 cm hoog.

De kleuren de voorbeelden:
Foto 1 & 2: Controller is blanco, de knopjes op het D-pad zijn zwart, de 2 ronde knopjes zijn ook zwart. Het driehoekje is groen, het rondje is roest, het kruisje donker blauw en het vierkantje paars.
Foto 3: Controller is vergrijsd groen, de knopjes op het D-pad zijn zwart, de 2 ronde knopjes zijn ook zwart. Het driehoekje is groen, het rondje is roest, het kruisje donker blauw en het vierkantje vergrijsd blauw.
Foto 4: Controller is roest, de knopjes op het D-pad zijn zwart, de 2 ronde knopjes zijn ook zwart. Het driehoekje is licht groen, het rondje is spiced honey, het kruisje zwart en het vierkantje paars
.

SNOER
Het strijkijzersnoer is in 4 varianten verkrijgbaar: 
- wit
- wit/donkerblauw
- wit/paars
- wit/zwart

De snoeren zijn voorzien van een kleine E14  fitting, schakelaar en stekker en is ca. 1.80 meter lang.
Het snoer is CE gecerticifeerd.

LICHTBRON
VEILIGHEID: maak alleen gebruik van een LED lamp. Deze worden minder minder warm.  Kinderhandjes kunnen dan niet verbranden, en het is tevens veiliger in combinatie met de houten lamp.
Wanneer je een lamp besteld kun je er direct een lichtbron bij kiezen (optioneel). De lichtbronnen zijn CE gecertificeerd. Keuze uit de volgende 2 lichtbronnen:

  • Kogellamp van 2W (=25W, 250 LM).  De lichtkleur is extra warm wit. 
  • 3 standen kogellamp van max 4W (=40W, 470 LM). De lamp geeft warm wit licht en heeft 3 standen zonder dat er een dimmer nodig is. Met de schakelaar aan het snoer schakel je gemakkelijk tussen de 3 standen: 470 LM, 235 LM en 50 LM. LET OP! De schakelaar aan het snoer is de reguliere schakelaar, de 3 standen zie je door het aan en uit zetten van de lamp.
© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel