WANDLAMP | Regenboog

Artikel 1 van 23
€ 52,95 (inclusief btw)

Een aanwinst voor iedere regenboog liefhebber! Deze prachtige wandlamp in de vorm van een regenboog is gemaakt van 6 mm. berkenplex en de bogen zijn 3 mm. triplex. De bogen stel je zelf samen qua kleur en worden handgeschilderd. De bogen in het voorbeeld zijn:  roest, roze en okergeel. De lamp geeft voldoende licht om het kamertje te verlichten en samen een boekje te lezen. 
LET OP! Deze lamp kan niet worden neergezet. De regenboog lamp is wel beschikbaar als staande lamp

Formaat regenboog: ca. 27,5 cm. breed en 18,5 cm. hoog.

SNOER
Het strijkijzersnoer is in 4 varianten verkrijgbaar: 
- wit
- wit/donkerblauw
- wit/paars
- wit/zwart

De snoeren zijn voorzien van een kleine E14  fitting, schakelaar en stekker en is ca. 1.80 meter lang.
Het snoer is CE gecerticifeerd.

LICHTBRON
VEILIGHEID: maak alleen gebruik van een LED lamp. Deze worden minder minder warm.  Kinderhandjes kunnen dan niet verbranden, en het is tevens veiliger in combinatie met de houten lamp.
Wanneer je een lamp besteld kun je er direct een lichtbron bij kiezen (optioneel). De lichtbronnen zijn CE gecertificeerd. Keuze uit de volgende 2 lichtbronnen:

  • Kogellamp van 2W (=25W, 250 LM).  De lichtkleur is extra warm wit. 
  • 3 standen kogellamp van max 4W (=40W, 470 LM). De lamp geeft warm wit licht en heeft 3 standen zonder dat er een dimmer nodig is. Met de schakelaar aan het snoer schakel je gemakkelijk tussen de 3 standen: 470 LM, 235 LM en 50 LM. LET OP! De schakelaar aan het snoer is de reguliere schakelaar, de 3 standen zie je door het aan en uit zetten van de lamp.
© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel