SALE | B-keuze leeuw wandlamp spiced honey

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 52,95 € 39,95 (inclusief btw)

Deze mooie houten leeuwen wandlamp is gemaakt van 6 mm berkenhout, met extra leuk effect door het gezichtje als een extra laag 6 mm berkenhout.  De kleur de manen zijn spiced honey en het gezichtje is blanco.
Het is een B-keuze omdat boven het linkeroortje er een soort hobbel in het hout zichtbaar is (zie foto 2)


Formaat van de leeuw: ca. 28 cm. breed en 25 cm. hoog.

De lamp is voorzien van een wit strijkijzersnoer met een kleine E14  fitting, schakelaar en stekker en is ca. 1.80 meter lang.
Het snoer is CE gecerticifeerd.

LICHTBRON
VEILIGHEID: maak alleen gebruik van een LED lamp. Deze worden minder minder warm.  Kinderhandjes kunnen dan niet verbranden, en het is tevens veiliger in combinatie met de houten lamp.
Wanneer je een lamp besteld kun je er direct een lichtbron bij kiezen (optioneel). De lichtbronnen zijn CE gecertificeerd. Keuze uit de volgende 2 lichtbronnen:

  • Kogellamp van 2W (=25W, 250 LM).  De lichtkleur is extra warm wit. 
  • 3 standen kogellamp van max 4W (=40W, 470 LM). De lamp geeft warm wit licht en heeft 3 standen zonder dat er een dimmer nodig is. Met de schakelaar aan het snoer schakel je gemakkelijk tussen de 3 standen: 470 LM, 235 LM en 50 LM. LET OP! De schakelaar aan het snoer is de reguliere schakelaar, de 3 standen zie je door het aan en uit zetten van de lamp.
© 2018 - 2024 Verslingerd aan hout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel